Katamori blogja
A hatodik napon istent megteremtette az ember saját képére
[…] Ha a magyarok képesek lennének eldönteni, mikor maradjanak otthon és mikor menjenek el, akkor a Fidesz már rég egy másfél százalékos párt lenne egy külvárosi irodában, és azon veszekednének, ki nem rakta be rendesen a kávépénzt csütörtökön a dobozkába.
Para-Kovács Imre: Mikor legyünk hülyék? « Amerikai Népszava Online (via plastik)

Politizálás. Bocs érte, de ez egyszerűen túl frappáns.
A gonosz elvont dolog. Emberi kreálmány. De hűen felelőtlen természetéhez, az Ember nem fogja elismerni, hogy a gonosz belőle ered. Önzősége határtalan, és ez nem elég hogy kitakarja saját létezését. A Poklot a Szenvedés Gödrévé alakította … mégis miért? Mert képtelen megbocsátani magának. Mert túl van a képességein, hogy egyszerűen jóvátegye és megbánja elkövetett bűneit…
Dogma (film)
Hidd el, nem az a jó, ha 100 ezer néződ van és egy csürhe a fele…hanem az, hogy ha értelmesen lehet velük beszélni. Ez mindennél többet ér
HunDoomguy (mj.:nekem nincsenek csürhe nézőim, a kolléga a külföldiekre gondolt :D)
A hónap bölcsessége

A kukoricapehelyből készült édes rágcsák baromi finomak és überelnek minden csokoládét.

9gag:

This is what music used to be
minecraftiaconfessions:

I absolutely prefer the old chests.

minecraftiaconfessions:

I absolutely prefer the old chests.

Tudod, ha elfogy a méz a trágyáról, nem illik tovább nyalogatni…
Antifaces

HunDoomguy: wazzupLUCKEY valódi kulisszatitkai

A Katamori Rosé jellemzése

Ezt a random szöveget a Facebook Page-emen írtam ki eredetileg, 2011. augusztus 26.-án, de nem sokan olvasták el, szóval itt is közzéteszem.

A Katamori Rosé egészen különleges borfajta; különlegességét létrejöttének körülményei adják.

Szőlője egy ismeretlen sziget barlangjában termett eredetileg, igen közel a homokférgek miatt Fűszerben gazdag homokhoz. A homokkal elkeveredett földből a szőlő különleges táptalajt kapott. Későbbiekben, miután termesztése szabad levegőn folytatódott, a terméshozam igen nagy mértékben megugrott.Az ebből elkészült nedűt speciális rekeszekben tárolták napokon keresztül. Száraz, hűvös, levegős helyen érlelték a palackokban a bort. Mivel a termesztési terület erre az apró szigetre fókuszálódik, a Katamori Rosé védett eredetű bornak minősül.

A bor jellemzése: a többi rozéhoz hasonlóan rózsás árnyalatú a folyadék színe, a hagyományos értelemben vett vörösborokétól eltérő. Alkoholtartalma az átlagnál magasabb, így eltartása könnyebb - ez a figyelemreméltóan alacsony mennyiségre való tekintettel (144 üveg) fontos, hiszen így könnyebb eltartani. Csersavtartalma alacsony, így a fanyar íz elhanyagolható; a bor ennek ellenére mégis száraznak mondható, hiszen a cukortartalma nagy része már alkohol formájában van már jelen. Az ital ízre kellemes, lágy, az alkohol és a Fűszer hatására mégis erőteljes; enyhén édespaprikára emlékeztető zamatú.

Habár magas az alkohol- és alacsony a cukortartalma, de mégis, erőteljes és különleges zamata miatt asztali borként, főétkezések mellé is bátran fogyasztható. Ajánlott étel hozzá a sült Creeper, ami igazán kihozza a bor zamatát - ám akinek anyagi és fizikai lehetőségeik nem engedik ezt meg, azoknak erre a célra tökéletesen megfelel a sült csirekhús is.

Kellemes időtöltést kívánunk ehhez a remek nedűhöz!

Utóirat: Ezen irományt a képzelet és az unalom szülte. Bárminemű hasonlóság a valósággal nem csupán a véletlen műve, de én k*rvára nem vállalok érte felelősséget! Ne tessék már mindent olyan komolyan venni!